Life is hard




Livet är ett spel.
Lita inte på nån annan än dig själv.





/jasmine

Veckans hjälte

... min storebrorsa.

Mamma hade vart på t-banan med min brorsa. Så stod nån och läste en tidning. Och han såg lixom en bild då sa han till mamma: Det där såg ut som "min brorsa". Då tittade mamma vad det var för tidning och hämta en sån.

Det stod att min storebror hade hoppat ner på tunnelbanerälsen och räddat en full ungdom. Och det hade bara varit 1 minut till att tåget skulle komma.

Tänk att han riskerade sitt liv för nån okänd! Det var ju väldigt modigt gjort.. Coolt, haha.

/Jasmine


Idag har jag åstadkommit...

...detta:





=Hemkunskap.. Hyffsat goda faktiskt! Vissa blev kanske lite brända.. Menmen!


/Jasmine


In- & Outfit







/jasmine


Kvällens låt



Mario- Let me love you

Har dunkats högt hela kvällen.. Can't get it off my mind..

/Jasmine

ÅH ÄNTLIGEN

*Pust*

När man inte börjar i tid får man slita häcken av sig i snabb takt typ sista dagen. Men jag verkar ju antagligen trivas med det med tanke på att det blir så varje gång?
Aja ser frammemåt imorn faktiskt.. Najs, najs ;D   Menmen ska nog stänga snart! Brorsan och hans kompis har typ somnat för länge sen x'D  Menmen... Sees imorn, puss!


/Jasmine


HAHHAHhAHA, JAG DÖÖÖÖR!

Jag: Grow up
Hon: Men det där förstår jag inte xd


Hon måste driva med mig


/Jasmine


Mercredi

Haha, tror jag. Gud har redan blandat ihop de x') Menmen! Provet var typ fett lätt :P  Så det gick braaa. Menmen! Gosh måste göra min engelska-sak! :S  Skulle ha lämnats in idag, men jag trodde det var till nästa vecka.. Så jag ljög.. D:  Eller nej.. men asså jag hahah gosh. Jag sa bara att jag glömt den hemma! Men same shit. Ska göra den nu :)

/Jasmine

Huh!

Äntligen kan jag allt som man ska kunna till provet! I think iaf. Hoppas det inte kmr nån värsta.. Extragrejen! Aja det göre nog inte. Men nu ska jag tvätta bort mitt smink. Stänger av datan oxå för pallar inte mer.

Puss, puss, ses imorn

/Jasmine

Önska mig lycka till ;D

Mum, Momi, Mother, Mum, Mum...




Hah, var bara tvungen x'D

/Jasmine

P-L-U-G-G


We so love it.


/Jasmine

 


Heartbreaker




Im S-S-S Sorry
Im S-S-S Sorry
I didn't mean to break your heart
I didn't mean to break your heart

Im S-S-S Sorry
Im S-S-S Sorry
I didn't mean to break you,
b b b b break it baby.

Look baby Im a heartbreaker,
Im a heartbreaker...

/Jasmine

Nemen tjena

Lite dålig uppdate på sistone. Menmen who cares.. Har franskaprov imorn. Har jag pluggat? Självklart inte. Men det ska dock göras! Så småningom.. Haha, men det verkade ganska lätt faktiskt. Aja, dethär blir antagligen ett tråkigt inlägg.

Haha, en viss person adda mig på msn igår. Ni fattar inte hur chockad jag blev.

Men jag har bestämt mig, ska inte svika mig själv.

Sen typ satt jag och chatta ett tag med Nea, hahahhaha omg, hon verkade ju ha jättekul. Nej men. Skulle kunna tro att det känns lite skrattretande att bli mordhotat av en liten unge.

Haha hon verkar gilla att hotas har jag märkt, hon hota mej och så har hon nog hotat många andra och lxm man bah grow up. Nejmen juste det var hennes kompis som typ "hota" nåt till Nea? Gaah, this is complicated. Och så himla onödigt. Muhahhahah, skadeglad för nåt... Men tyst nu Jasmine. Okej det sista jag behövde var att prata med mig sj. Im done with this!

Mer inlägg kmr. Maybe?


/Jas

Kanye West- Through The Wire




/Jasmine

Massa bilder!

Från att vi var på dansen. De får ni nån annan dag... Venne vare e med mig. Känner mig.. Typ tom? Dunno


/Jasmine

Life is hard

What comes around, goes around


/Jasmine

The beautiful life of Jasmine...

Ena dagen är man...


Pantad..

Nästa dag är man...


..korkad.

Nåt man får leva med om man heter Jasmine! ;)

/Jasmine


Jag dör



Asså herregud! Tittade på lite bilder som Cattis skicka över via msn nyss. Och då märkte jag denhär upptäckten. Jag doooog av garv asså! Herregud. Ett barn som hänger upp och ner, hahahah asg x'D


/jasmine

-







/Jasmine

Orkade inte

Baka kladdkaka :')  Antingen blire lite senare eller inte alls! Hihi. Imorn har vi dans, love! Älskar måndagar nuförtiden konstigt nog. Haha lixom alla andra bah: Fan imorn äre måndag, skola! Jag bah: YEEEY! Hhaha, tönt x')

Men det e verkligen sjukt kul :)

Btw, om Cattis får en hund ska den heta Ahmed! Hhahaha, gud vi typ dog x'D  (Det kom vi på igår i c)

/Jasmine

Jasmine har en åsikt..




..angående killar som skryter om pengar osv..


Jag säger bara en sak: Det lockar inte ett dugg! Det mest ocharmiga man kan göra seriöst! Så himla töntigt.

Tex idag på msn så snackade jag med en kille så prata vi om vad vi gjort idag och han hade köpt lite kläder.. Så skrev jag såhär:

Jag: Vad köpte du för kläder?
Han: Dyra

(Sen forstsatte konversationen)

Men iaf, ni fattar! Lixom hallå? Jag fråga inte hur mkt de kosta eller så? Jag menar ju ofc vad för sorsts kläder dvs; tröjor, byxor osv.. Det fattar väl vilken normal människa som helst? Eller aa, antagligen inte?

Men sånthär charmar i alla fall inte ett dugg! Så lägg det på minnet alla ni killar där ute, det här går verkligen inte hem.

Eller så vare en gång en kille som typ mutade mig om att bli tsm? Han sa typ nåt om att "Åh vad synd att du inte vill bli tsm med mig, du skulle fått alla kläder du ville ha :(  Tex om du skulle vilja att ett linne så skulle jag köpa det." Man bah ursäkta? Som om man själv inte har råd att köpa ett linne för det första.

Nej det här är smaklöst. Jag tror nog ni håller med mig (I alla fall alla tjejer)


/Jasmine 



Grrr..




/Jasmine

Nu ska jag baka kladdkaka!

Det blev värsta succén förra gången! (Enligt mig själv, haha). Och mamma fick aldrig smaka så nu ska hon få göra det.. Mumma...

Bästa receptet typ? Haha =)


Ska försöka göra den finare denhär gången.. Haha


Självklart (?) slänger jag in en låt! =)




/Jasmine


Hiss/Diss


Dålig bildkvalité= Webcam

Själv blev jag ganska nöjd med tanke på att jag ritar uruselt! :)

/Jasmine


Marina And The Diamonds- Hollywood (Remix)




/Jasmine

Musik + Rita

Det kallas tidsfördriv




Har bestämt mig för att den ska bli fin! Men jaa.. Har bara skissat lite.

Usch vad det kliar i näsan..

/jas

Bajs/Najs



* Cattis uppdate... När hon väl bloggar så äre kanon! Skitkuliga inlägg- Men hon skulle kunna.. Jaaa göra det oftare= Fler besökare+ Mindre dampattacker från mig!


* Materealister...
(Stavning?) Sånna som bara tänker på lxm.. Saker. Själv är jag nog en typ av matrealist (Det är nog alla), men asså.. Ja det e bara så dumt


* Att inte kunna koncentrera sig...
Ja alltså när man ska plugga och så. Hata. Jag får det oftast så. Börjar pilla på annat och typ skjuter upp pluggandet till sista dagen före prov.



* Musikvideor med en handling...
Skitkul att kolla på! :)

* Fint väder... Man blir peppad till att gå ut en sväng. Om det är dåligt väder blir man lixom.. Typ deppig (iaf jag).


* Att våren är här nu..
På riktigt! Våren erbjuder så himla mkt.. Fint väder, bra humör, värme...! Och så kan man ha så snygga kläder på våren och inte behöva gå runt i långärmad hela tiden och gömma sig under en tjock vinterjacka! Kärlek till våren.


/Jasmine


Just nu


Inte ett dugg sliten


/Jasmine

Dagens planer

 

Kmr antagligen bara göra alternativ 2, nej! Måste börja på uppsats. Och cykla.. Inte lata ner mig nu :)  (Hahha, lite lagom nördig skylt)


Veckans stil ♥




Hiss/Diss?

Jag kan inte bestämma mig... Siss? Haha.. Menmen. På nåt sätt känns det här lite fjortis, det vill säga E-u-w. Men samtidigt äre lite snyggt. Nähe det blir nog en "siss"


/Jasmine


B&T-show!

Tittade bara avsnitt 6 igår, så nu ska jag se 7an, sen blire nog mer bloggning! Puss sålänge :)

/Jasmine

Pix from today ♥


Provrummet. Balla brillor. (Usch, helt nedkladdad i paint D:






Ögonbrynen var tyvärr inte värda att synas i bloggen (:


Prova shorts i H&M


Sen blev det godis från grossen. Ingår det i vår tradition? (Alltså som att vi alltid går till samma centrum=mötesplats xD)





Naaw, Cattefnatt =D

Hahhaha, juste! Omg fett läskigt! Det var en hund som var kopplad och satt fastspänd i en sopkorg. Jaa, sen typ tog den sig loss... Alltså den var lite vild, haha och typ kopplet gick av på mitten! Feeeettt läskit :S  Det var värsta shäfern och allt! Haha.. Asså jag har vart typ lite rädd för hundar enda sen jag var liten x'D  Eller inte lika mkt längre.. Men lite iaf! (Haha, kmr ihåg när jag blev jagad av en liten hund en gång. Jag sprang som en "stucken gris" enligt mina kompisar. Det var i typ 2an. HHAhaha, men gud jag sprang för livet! Var skiträdd. Ägaren typ bara stod och garva o.O  Fan va mobbat. Jag var ju räääddd! D:



Naaw.. Jag tkt faktiskt den var sööt! Det verkade inte Cath tycka o.O


Haha, den gick och la sig tbx där var den varit kopplad :) Naaw! Btw, vi döpte den till Bimbad (Uttalas Bimmbadd)... HHAHA, Fatta hur mkt vi garva x'D 

Menmen.. Sen gick vi typ ut och in i centrum. Cattis skulle köpt en jacka från Monki, men sen tappa hon 1 20 så det fattades. Och det tog hon som ett täcken från Gud.. o.O Hhaha, typ att hon inte ville att hon skulle köpa den. Gosh. Och att låna en 20 av mig vägrade hon -.-'

Sen fortsatte vi att gå ut och in ur centrumet -.-' xD





Vi satt vid ett ställe med en massa äckliga cigarett-stumpar. Och då och då kom nån ut för att röka, självklart skulle man få äcklig rök i fejan -.-' Nej euw asså, jävla rökare, no life lxm :)


Det var väl dagen lite kort i bilder... Hände väl mer saker, men jag orkar inte börja pladdra om allt -.-' Haha hade skitkul iaf!  Juusteee såg ju Linn oxå! Hon kom ut ur nån väskaffär och så titta jag lixom snabbt bara och sen tänkte jag att "gud det där såg ut som Linn" Sen kolla jag igen och det var hon :)  Naaw bby ♥

Nu ska jag watcha B&T-show! Kisses


/Jasmine


Kista with family

Jag såg t.o.m. Jasmine där :D Jag bara gick och kom precis ut ur en väsk affär, så såg jag Jasmines o Cattis. Haha ♥

Det här köpte jag iallf:





Svart skit sööt nescesär från Monki! Man ser inte mönstret nu men i paint skulle det se ut såhär:





Skärp från Monki!



Tröja från Gina!

Dem köpte jag idag, Jätte fina om jag får säga det själv, puss =)
/L


Kiwi- Orange


Från imorse

/Jasmine


Dagens outfit




Jacka
Polo
Jeanstights
Väska
Converse

Hade på mig min nya jacka idag! =)  Eller nya och nya.. Fick den typ nån gång i vintras, men har bara inte vågat ta på mig den om jag ska vara ärlig. Men sen bestämde jag mig. Och jaa.. Den satt faktiskt riktigt bra..


/Jasmine


Lite bråttom!

Ska vara i "piiiip" centrum typ kl 2... Måste hinna duscha osv, så det blir lite pråttooom hääraa! Menmen, mer inlägg får ni senare :)


Puss

/Jasmine


Gårdagens skämt

Som ni inte kmr fatta, men whatevä. Hahha omg x'D

Cath: Men vad ska du säga om de frågar om du bajsat i skåpet?
Jag: Men då säger jag ju bara som det är: Jag bajsa inte i skåpet, jag bajsa i pottan och la det sen i skåpet 


Haha, som sagt.. Ni fatta nog inte. Hhahaha, men gud jag börjar garva fett mkt nu oxå x'D

/Jas


These Boots Are Made For Walking




/Jasmine

Yeey!

Snart kmr mamma hem :) Hon har vart i Jöttebåerg! Muhahha. Ska nog stänga av datan snart. Eller? ;) Haha, får se x'D  Har lust att blogga men just nu har man lixom... No fantasy! Menmen! Skulle kanske träffa Cath imorn? Och shoppis? Men hon skulle på grillfest eller nåt och jag venne o.O  Sen sa hon nåt om att jag kunde sova över och blabla... Haha Annabeeel.. D:  Jag och Ann maybe? Aja whatevä. Blir nog inge :)

Puss

/Jas

Årets första kulglass!


Första gången på Ben&Jerry's.. ;)

Mumma


/Jasmine


Nytt I Garderoben!

Blev lite shopping i onsdags med mynämäkiläiset! Skitkul vare hihi (ofc -.-)








Jassu <3 Rea =)


/Jasmine

;o



/JASMINE

Btw, Im back now! ;)  Nu kan ni följa bloggaaah som vanliiigt :)

Linn bekänner!



Jag bokstavligen hatar att blogga! Eller med lite mildare ord, Ogillar starkt det. Eller det är inte bloggningen, Det är min data. Jag gillar inte så himla mkt längre att logga in på datan. I guess its good men iallf .. XDStackars Jasmine har jobbat sitt as off. Men jag har liksom aldrig orkat logga in på datan.

Men puss, Nu bli're kvällsmål, syns imorrn!!

/L ♥

Fintelligens- Mikä boogie




Typ enda finska låten som e bra? :o  Eller nej men.. I like this ;)


/Jasmine

Ses om nåra dar, puss sålänge :)

Sorry!

Dålig uppdate enda fram till på.. torsdag- fredag (pga att Ira e här!) =D Fast iförsig så tänker jag inte be om ursäkt för det... o.O  Haha! Menmen bara så ni vet, så dra inte härifrån för gott och tro att jag slutat blogga! :)  Konstigt att Linn aldrig bloggar :S Måste vara ärlig och säga att jag funderar på egen blogg xO Sorry Linn :/

Menmen! Har haft fett kul! Bowling idag med Ira, Suvi och Ann ♥

Men berättar mer på torsdag eller fredag eller nåt! =D


Inga mer inlägg nu! (Eller jo en låt, haha)

/Jasmine


Min mobil = cepe,cepe,cpe

Yes som sakt, min mobil är välldigt konstig just nu! Det är minneskortet som stular den här gången. Men guess what ..? =) I helgen får jag kanske en Ipod, WOOHOO! Obs, Kanske. Det är ju såklart om den inte är såld till någon annan såklart ;) Dock så är det den gamla veriationen, men whatever, Man måste ju kunna lyssna på musik på något sätt nu när man inte har någon mobil. Eller med andra ord: En mobil som inte fungerar som den ska .. -.-

We'll hold our tumbs up!
(Eller vad man nu säger XD)

Puss
/L (I'm back! Från en jätte lång bloggpaus :D)


Dagens outfit


Äntligen en outfit utan min förbaskade halsduk, som jag antagligen blivit beroende av.. (?)

Jeans, Linne, Tröja :)

(Ignonera fågelskiten på tröjan.. Eller ja det e egentligen ansiktsmask.. Ska ju skita ner mig som vanligt -.-' Men whatevä :D)


/Jasmine


Idag har jag visst bestämt mig för att vara kanin!


Hej på er det är jag som är Jasmine kanin.. Haha jättekul

Menmen.. Höhö tråk -.-

/Jasmine


!

Hinner inte blogga! Ska ju till Annis idag! Ska mötas i piiiip-centrum typ 14, så får skynda mig! Ska hinna..:


Städa rummet
• Duscha
• Fixa mig osv...
• Packa


Så det blir inga fler inlägg för idag! Och säkert inte för imorn heller, eller kanske senare på kvällen då.

Hare bra så länge, puss


/Jasmine


Dagens låt



Får en på glatt humör

/Jasmine


E det bara jag som tkr färdigmat e gott? ;o




/Jasmine

Videon ni aldrig fått se... ;)


Cattis goes köwttbyllääh!

Hahha, jag dööööör! Ignonera mitt cp-skratt, tack! :)


/Jasmine

Tjejkväll!

Med Annis imorn. Fett kuligt ju :)  Hihi!


/Jasminee

I Can't Take







/Jasmine

livet suger

vad har man för anledning att fortsätta


FREDAG

YEY, IMORN ÄRE FREDAG IGEN! Woohooo, 2 DAGAR VILA ! <3


/HyperJasmine.. Hahha skoja x')  Dåligt skämt -.-


Mina ögon ljuger aldrig.. Eller kanske ibland.. hahah x')




Btw undrar vart Linn håller hus.. Lixom inga livstecken..?


/Jas

Konversation




För er som inte fattar= Jag, Annis, Cath hade gruppkonversation. (Annis blev för sur och hann sticka innan jag pr screena). Men iaf så hade jag typ ändrat alla inställningar till de Annis hade, hahaha. Alltså namn, skrivstil bakgrundsbild och allt! x'D

Sen typ försökte hon bli av med mig genom att byta till andra namn så bytte jag bara till samma. Haha gud!

Hon blev typ fett sur tror jag. Men gud vad jag dog av garv! Hahhaha, gårdagens skämt? x'D


/Jasmine

Minijackan..



Fan.. Den var alldeles för stor! Inte nån minijacka det vill säga.. Storisjacka! Haha det låter stört.. Men för stor var den och satt inte fint på :/  Fan, den som var så snygg! Menmen.. Har nog ändå för mkt kläder ... Gud ville mitt öde.. Jackan skulle inte vara fin på mig.... Hahahha skoja! Nejmen... :)

/Jasmine


Veckans stil ♥





Soooo HOT! Hot in Spring, Hot in Summer! We love theese shiets! Så jäkla snyggt! Fan att jag inte får använda sånadär klackar -.-  Fast dock äre ju bra att jag inte gör det, vill ju inte ha gamla skruttiga knän sen när jag e äldre :)  Så man kan ju ha outfiten med typ ballerinor eller vita converse! :)


/Jasmine


Hhahahha

Meri- Morran
Okran- Hattivatti
Cath- Muumimamma
Annis- Nipsu
Jag- Pikku Myy - Ofc -.-'  x)


Haha obsa att dethär inte är fuuuuullt så seriööst! :)  Btw måste bara nämna att jag HATAR folk som stavar SERIÖST med Ä, alltså SÄRIÖST. EUUUUW, får damp D:


/J-A-S-M-I-N-E



Eric Saade - Sleepless




Helt okej Inte nån favorit kanske, men som sagt: Helt OK! Fast gillar inte riktigt svensk musik, fastän de är på engelska. För melodierna e så himla sugiga! Usch, men helt ok somsagt...


Han är nog liite fööör snygg oxå.. ;)

/Jasmine


Ooops!

Sorry gjorde chokladbollar! :) ELler jaa.. Havrebollar och glömde bort er... *blink,blink* Haha!

Chattar med Cattis på msn, ska typ äta nu.. Kisses :)

/Jas

Tänkte slänga in ett inlägg..

.. Ja har ju inte så jättekul. Typiskt mig att lämna allt plugg till sista kvällen. Och inte kunna koncentrera sig. Men nu går det bra! Varför förstör jag då koncentrationen genom att skriva ett inlägg? :'(   Åh jag e skum.. Men som tur är brukar det gå bra på proven ändå. Dethär är nog mitt sätt att plugga på.. Haha! Fast ringde mamma för nåra timmar sen och typ hade värsta dampen för att jag inte kan koncentrera mig. Så jag sa att hon skulle köpa Omega3-tabletter. Och det sa hon att hon skulle. Så det e bra det. Nu kmr jag nog kunna koncentrera mig bättre på timmarna oxå. Herregud vad jag pladdrar.. :S

Passar på att kasta in en låt oxå...:


Brandy- In the air tonight



Och en... lagom skum bild såklart!





/Jasmine


Ps. Har lovat mig själv att inte skriva fler inlägg idag! Prioriterar skolan *host, host*. Haha, nej men det e klart jag gör! Ses imorn då. Önska mig lycka till.. PLUGGAAAAA! Puss


Blåbärssoppa




Rekomenderar denna till er som är sugna på en god blåbärssoppa! Skitgod enligt mig, mumma. Men det finns säkert en hel del socker i.. Eller vad vet jag?

Haha typ det enda jag ätit idag eller druckit ska man kanske säga..?


/Jas

Pluggar




Bara för att man blir tvungen att stanna hemma betyder det inte att man får ledigt? Jobba, jobba, jobba! Imorn har vi So-prov! Klart jag ska klara det? ;)


/Jasmine

Varför ska jag aldrig kunna koncentrera mig på plugg? :(

Helkkari sentään

/J

Nu blire plugg!

Har so prov på torsdag och har såklat inte pluggat ett piss- So Jasmine-style  -.-'

Och det är från 54-71 o.o

JAG DÖÖÖÖR!

Men nu blire plugg! MÅSTE

Puss hej :)

/Jasmine


Haha

Ursäkta förra inlägget, var tvungen. Haha, gosh, jag vet att ni älskar mina dampinlägg, not x')


Menmen! Dansen börjar snart. Typ 17. Så måste skynda mig, har inte ens bytt om. Åh gud jag kmr komma försent, menmen whateväh. Nobody cares. Me neather :)


/Jasmine

Nej nu kmr jag och förklarar >:(

REDIGERAD BILD OCH LÅT E JASMINE-STAAAAAJL, INGEN ANNAAAANS "äääääää-smileyn".

Ni får ta och komma på eget hörrni -.-  Tänker inte klaga på alla en för en, ni får väl fanimej ta och fatta själva :@

Jepp, petig är mitt andra namn, egoist är mitt tredje. But that's how I am. Take it or leave it.


/Jasmine

Claude Kelly- Your Lies







/Jasmine

Skola imorn..

Jaaa, hiss/diss?


Både och faktiskt. Självklart inte kul att återvända till en massa äckliga prov och läxor och tråkiga lektioner.. Näh fy! Men ändå är det ju kul att få träffa sina vänner igen! Det ska bli skitkul såklart!

Btw, snart kommer "mynämäkiläiset"! Vet inte riktigt om jag ser fram emåt det eller inte.. Men får väl hoppas att det blir kul..

Aja whatevä.. Puss!

/Jasmine


Lite om..

..från när jag var i Finland nyligen :)


Ja min brorsa hade ju somsagt nån pingis-tävlingsak. Och nej han vann inte, haha. Men duktig var han ju såklart :) 

Haha gjorde inte mkt mer, var med Wilma typ och vi satt typ hela tiden och snacka bara. Haha bytte omgivning ibland och satte oss nån annanstans och så spelade vi lite såndär... Lufthockey eller vad det heter, skitkul! :) Fast det kostade ju.. Men vi fick pengar av våra föräldrar haha som tur var! :D


Och så badade vi på hotellets badplats, haha. Nice, nice (:


Menmen.. Det var inte så mkt mer! Fast kul vare ofc, fast det kanske inte låter som det? x'D

Puss


/Jasmine


Haha omg x'D




Gumman i telefonen typ dampa på slutet, hahaha.. Fast den kanske inte var så jätterolig, men lite iaf x'D


/Jasmine

Bajs/Najs


Ø Ont i magen... Näh fy :(

Ø Hårstrå i munnen... Åh gud, hatar det! Så himla jobbigt och äckligt. Man försöker lixom få ut det. Men sen om man råkar svälja ner det så fastnar det i halsen. Nej fyy! Bajs, Bajs, BAJS!

Ø Att behöva vakna tidigt... Ja alltså om man somnar ganska sent. Sen så måste man vakna typ kl 7 för man ska nånstans. Åh, gud vad jobbigt! Man vill lixom bara somna om, men det kan man ju inte då..


Kårf & Muuk... Oh, you know what I mean girls! ;)

Solen.. Utan solen vore jorden helt mörk och dyster..
 
Att vinna.... Tävlingar, alla möjliga! Man får ju lixom värsta lyckoruset av att vinna! (Motsatt effekt om man förlorar, haha). Men det e ju såklart inte det viktigaste, men det är ju lite kul ändå ;)



/Jasmine


Hemma!

Åh gud! Kom hem typ kl 7 eller nåt? Skittrött var jag och la mig direkt. Vaknade typ 13.00 och har bara suttit vid datan hittills.. Bloggar mer sen, puss <3


/Jasmine


Hade tänkt använda lösögonfransar imorgon ..

.. Men det är lite svårt att sätta på dem! Hur gör man? Eller snarare, Hur mycket lim ska man ha!?

Tacksam för svar!



/L


Men gud, Foki!



Försök att räkna hur många gånger hon säger: Filmar du?

Haha, nååw söta virr panna ♥
/L


S to the RRY !!

Jag har varit så slö att jag inte orkat blogga idag :O !

Jag har däremot fixat min garderob, Och lastat in kläder. Blev as snyggt :) Väntar bara på 2 saker, som är kläderna som vi beställde från La redute. Det var en mini klänning, Jeans jacka & 2 toppar (linnen med knappar på) , den andra saker var att mamma hade nyligen fått reda på att hennes kompis dotter som är några år äldre än mej, har kläder till mej som hon aldrig använder :D inte helt fel? Hon shoppar typ as mkt men använder inte. Japp, så det blir mycket kläder den här veckan! Dem som jag beställde kommer ju inom 4 dagar nu, men kanske till helgen att mammas kompis kommer med kläderna. Vi får se ;)

Puss & Ursäkta!
/L


Najs/Bajs, Hercules Sandaler?

Sandal



/



?

Själv så skulle jag fortfarande använda dem! Ska nog köpa ett par inför resan =)

/L


Inne på pappas data, gissa om hans paint verition är gammal?




URSH, URSH, URSH!

Tur att det bara är tillfälligt ;) Han ska bara montera min nya garderob!

/L


Vinnaren av Veckans Blogg är ..

Sara :D



Hennes blogg kommer från och med nu visas i bloggen i en hel vecka!

Nästa gång kanske du vinner ;)


Puss
/Linn ♥

Visst är jag duktig??



Det här har jag lagat som Lunch för idag :D Visst är man duktig??

/L

Nu har vi sålt vårat Piano!



Katten blev desutom förvånad han med ;)

/L

(Nu ska jag åka till Ikea och köpa en garderob att sätta där! Puss ♥

Hejdå & Godnatt =)

Nu ska jag sätta på mig ansikts mask, Na-ha-hajs!

Såhär såg jag ut förra gången jag hade ansikts mask, haha:

¨

Okej nej, kanske inte ..

Men godnatt iallf, Puss puss! ♥

/L

Tänk vad många tecken man kan göra med händerna!


     

     

     

 

En del elaka, En del inte :)

(Obs, Bilderna skulle roteras men jag orkade inte göra på alla, hehe)

/L

Undrar om jag ska beställa en Kan Dee tee?



Dem är ju bara för coola!

Vill du själv beställa? Gå in på: Kan Dee shop <-----
Rekomenderar ;)

/L

Påminnelse!

Imorgon utses vinnaren av Veckans blogg!

Rösta på din blogg som ska vinna! Vinnaren utses redan imorgon!

Good Luck!
/L

(För att delta, Kommentera i fältet nedanför och skriv att du är med)

Dagens Outfit ♥



Dagens Outfit

/L

Ikväll ska jag göra ..


Wathaya want from me?





J u s t   d o n' t   g i v e   u p

/L

Bilder från idag med Sara & Michelle =) ♥





Saras lilla gulliga öga!!







Vad gullig!!









Yes, det var allt :)

Puss
/L

Har tänkt på att ändra våran design?

Jaa, Vad tycker ni? Jag har jätte många idéer om hur det ksulle kunna se ut och så, Men jag måste fråga Jasmine x) Nu ska jag gå, Puss! (Sara här ♥:)

/L

Dagens låt

50 cent - If I can't



Så himla gammal, så himla bra.


/Jasmine

Jasmine har en åsikt




..angående att bli sjuk när man är på semester utomlands..


Nej gud! Det här är nåt man verkligen hatar! Tänk er att ni åker på en härlig solsemester till... tex Spanien. Men så när ni är där så får ni plötsligt hög feber och mår dåligt.

DISS, DISS, DISS!


Det här borde vara förbjudet ju! Senast jag var utomlands.. Teneriffa, i julas. Så var jag sjuk typ hela sista veckan (vi var där i 2 veckor) och fick ligga inne på hotellrummet medans min lillebrorsa var vid poolen och badade. Gud vad jag blev irriterad asså!


Nej, värsta tillfället att bli sjuk på.. Verkligen...


/Jasmine


Det är så härligt med era kommentarer!

Hinner tyvärr inte svara på alla då.. Men jaa! Gör det när jag kmr tbx!



Vår...


Snart bäre av. Ska klä på mig och lite sånt snart. Måste även sminka mig (och platta håret?)... Ni får hare så bra medans jag är borta det här blir nog sista inlägget, eller gör kanske nåt inlägg efter det här. Typ najs/bajs eller nåt!

Men puss iaf


/Jasmine

Ni äger ju!

Ni är verkligen bäst på att kommentera! Har fått 23 peppande kommentarer idag! Älska!

Fortsätt så! Nu ska jag ta en dusch och förbereda mig!

Puss på er <3


/Jasmine


Btw!

Idag bär det av mot Finland! Bror har pingisturnering haha! Men det ska bli kul iaf! Go Suomi, haha :D  Åker ikväll!


Näh snart ska jag ta och gå och äta nudlar med makrill. MUMMAAA <3





/Jasmine

Sara bby nu!

Hon kommer vilken minut som helst, och jag har inte kläder på mig??

Haha! Men jaa, vi syns senare ;)

/L


Första blomman det här året :D



Hihi, Vad fin! Vad heter den? x)

/L

Har samlat sudd rester ända sen 5:an!





Haha, omg XD

/L

(Obs. Jag går inte i 5:an längre, var några år sedan ;)

Dagens fråga

(Om ni bloggar)

Själv har jag väl bloggat i kanske 1 och ett halvt år skulle jag tro! Hade en blogg som jag drev med en kompis för nåt år sen och sen har jag haft en bokblogg.


/Jasmine


Igår gick jag vilse i skogen ..

Sant!

Men jag vet inte om jag orkar berätta hela historien .. eller? >=) Men jaa iallf, ni är ju så snälla så, why not?

Allt började med att Jasmine sa till mej iförrgår att jag kanske kunde gå på promenad på morgonen, och det lät som en ganska bra idé enligt mej. Så nästa dag så tog jag med frukost till promenaden till typ Vattenverket eller något sånt (Massa båtar där och så) Så valde jag en väg som jag hade gått 1 gång förut, och kunde vägen lite si sådär, Men jag gick iallf. Så var det ett enormt berg! Så jag klättrade upp för den (Jobbigt!)



(Det var jätte soligt där, bara att kameran inte ville ha det så x)



Fortsätter ..

Så gick jag en väg som det kändes som att den aldrig tog slut! ;o Men jag fortsatte tills jag såg en stig neråt in mot skogen. Man fick se en vacker bäck och så. Sen när jag gik där inne så började're' kännas som att jag började gå vilse. Jag såg mej runt och det var bara träd över allt! Så gick jag till höger och vänster, hit och dit. Jag försökte hela tiden tänka på vilken väg jag hade kommit ifrån. Men jag tappa bort den?? Så jag gick i ca 20 minuter där inne XD Men jag kom ut efter ett tag (Orkar inte berätta alla detaljer)

Så när jag var framme i Vattenverket (Kofsan) Så satte jag mej ner vid en bänk och åt :) Jag mate svanar föresten också!

Men sen så smsade Sara mej och frågade om vi skulle göra någonting. Men jag hade tydligen inga pengar kvar!?!



Så jag små sprang i typ 15 minuter sen var jag framme =D Gosh, vad jag svettades XD

Aa, det var lite från igår :)

/L
 

Fight For This Love





/Jasmine

Anledning till att rensa garderoben..?


De vita, små fyrkanterna kom från suddet på paint (av sig själv, weird..?). :S


"Vadå stökigt?"


/Jasmine

Bilder från i onsdags!



Haha Cattis (a)



Tyckte bilden var fett cool :)


Jag på väg till c :)



Haha likadana skor :P


@ Gina T


*Cattis provar tröjor*



Jag tkt helt klart att hon passade bäst i den här blåa! Men ändå tvekade hon. Hon ville typ ha den gula :P

Men sen så köpte hon ingen av de.. Knasboll x)


Inne på H&M


Everybody go Kung-Fu-Fighting! Huh, hah!


Åh gud, mina röda byxor är bara så love ♥

Och nu vill jag inte ha nåra härmapor >:)   Haha, skoja, det var ju inte jag som kom på röda byxorna -.-  Men det e ju lite ovanligt. Hahahha whatevä. Ego, I know.




Som avslutning ^  Cattis goes: RUN, RUN, RUN!


Det var väl allt..  Det var inte allt! Men orkar tyvärr inte hålla på mer!


Puss


/Jasmine


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


Det vore jättekul!


/Jasmine

Herregud!





Och nu när klockan bara är 10 på morgonen har vi redan fått 24 besökare! Det här är ju jättehärligt! Hoppas ni klickar in här i fortsättningen oxå!


Puss

/Jasmine


Besöksrekord!




Och det bara öser in, fler och fler! =D


/Jasmine

Gårdagens Shopping








(Byxorna är typ knallröda, inte rosa)



Är mest kär i byxorna och leggingsen... Den rosa kjolen var lixom bara så billig, men den var oxå ganska snygg såklart! Annars skulle jag ju inte köpt den -.-'


/Jasmine


Candy from a stranger







/Jasmine

Hahah, Cattis och lillebror spelar Mariokart x'D


Video från tisdags


Haha, naaw, Cattis låg sist :') 


/Jasmine


Sida för mer besökare..

Det funkar verkligen! Man får mer besökare genom att bli medlem här. Man måste bara samla poäng, och så ökar besökarna!


Klicka HÄR för att bli medlem


/Jasmine

Sitter nu hoss Sara :D

Jag aNVÄNDER HENNES IPHONE 8D MEN NU SKA JAG GÅ +  STORA BOKSTÄVER,  WHAHA XD

Såja!

Nu har jag gjort en presentation, äntligen! Hoppas ni nu fattar att vi är två om bloggen -.-'

Nu ska jag ta en dusch! Kisses (:

/Jasmine


Heej alla söta bloggläsare

Vaknade typ 11.30, hahah gosh! Men har iaf ätit frukost och så.. Ska försöka göra en presentation till bloggen nu, det kan vara bra att ha! Sen ska jag nog ta en dusch. Hoppas ni har sovit gott :)

Puss


/Jass

VS


Linne på byxorna


VS



Byxorna på linnet


Själv tkr jag att båda är ganska snygga. På nåt sätt ser "linne på byxorna" mer yngre ut. Och det nedersta ser på nåt sett lite ballare ut.. Dunno..

Men vad tkr ni?


/Jasmine


Jassu goes "Korv-feber" -.-




/Jas

Knarkar




/Jasmine

Bloggtorka?

Nej självklart inte! Men vet bara inte vad jag ska blogga om, fast jag har en massa videos och en massa bilder! Konstigt och absolut inte likt mig, som ni kanske vet x'D 

Men ni kan ju påverka dethär.. Alltså vad ni vill läsa och se mer av! Det finns ju nåt som heter kommentarsfält... Haha, nu kanske jag lät lite sur :o Men det peppar ju såklart till att blogga när man har fler besökare och mer kommentarer!

 


Typiskt mig att krypa omkring på smutsiga affärsgolv... Menmen.. We only live once.

/Jasmine


Wooho, jag äger ju! =D




Haha yeey! Nu kan ni bara leta där om ni vill titta tbx eller titta i kategorierna :)


/Jasmine

Good night, puss :) ♥

Imorgon måste jag hitta på någonting! Vet lite saker också :) Ska inte ligga i sängen hela dagen som jag gjorde idag.

Men hela dagen gick inte åt spillo, på kvällen beställde jag Kläder på La redute :D
Puss & Godnatt sweet hearts <3
/L

Kid Cudi & David Guetta eee så sexigaa!





Haha , ångrade mig D: Men deras låt äger ;)

/L

Dagens citat

Kl 20.25:

Linn: "Jag har fortfarande pyjamas  D=".


/Jasmine

Omg, hoppetossa xD




Ser ganska roligt ut, huh? Iaf i början x'D


/Jasmine


Gaaah

Gud vad de borrar där uppe! :S  Får fan huvudvärk.. Döööööör D:

Hahhahaha, nu gick pappa upp dit för att klaga. Det blir bra, hahaha x'D



Menmen... Har vart med Cath idag som ni säkert redan vet :) Haha, först var vi hos mig.. Gjorde lite olika saker:
Spela wii, åt, flumma, tog bilder, dansa osv! :)  Sen åkte vi till centrum! Typ flumma på vägen och så, hahaha! Eller nej vi åkte ju inte, vi promenerade :o  Tittade runt i lite affärer! Provade kläder. Och.. Shoppade lite stuff ;D  Sen tog vi lite meeer bilder och jaa...


Och nu e jag hemma! Haha  (Fan vilket tråkigt inlägg :S)

/jas


Wäääääää

Okej lite damp, Men jag har ingenting att göra D: Bara muckar mig framför datorn. Inte bra, inte bra.

Jag vill typ ut och shoppa :O Men mina sista pengar gick åt min nya rosa mini klänning och en strandväska! Så jaa .. Och pappa är på jobbet så jag kan inte fråga honom om pengar, Men mamma är ju hemma men jag har redan frågat henne ganska mycket den här månaden X.X + Att vi ska beställa från Bubbleroom ett par things ;) Men man kan ju alltid fråga .. ?

Gick inte x)

/L

Vilken ögonfärg har jag :S





Alla säger typ gröna, men jag har typ blandat mellan grönt-blått-brunt, haha x)



Vad tror du :S ?
/L


Checka min coola pyjamas 8D



Skolan gav ut sånna här tröjor till 7:orna på våran skola för att vi hade ett tema som just kallades för Våga-temat. Så var det fest förut och man var tvungen att ha på sig dem här för att komma in.

Visst är den "cool" ;)

/L

Vällingby med Alice ♥



Vi väntar på bussen som kom ungefär om 3 minuter :)



Skit söta Alice!



Hahah muuuu! Och jag sitter på en .. Sko? hahaha.



Den här köpte jag! Visst är den gullig :D Ska ha den till resan i sommar!





Vandrar runt på Lagerhaus. haha, måste komma från tyskland :')





Vi prövade dem fulaste kläderna vi kunde hitta på ginatricot x) Ser ju ut som en militär?



Sen åt vi mat!






Sen har jag inte mer bilder, men vi gick in i massvis med klädaffärer, fikade m.m :)

Vi gick hem vid 5 tiden när vi hade vart där sens 11 :)

/L

Heej!

Hann aldrig logga in på datorn igår, var jätte trött och så. Men nu ska jag visa bilder från igår =)

Godmorgon föresten!
/L

Nu blire frulle

Sen bädda sängen och lite sånt och sen kmr nog Cattis redan!


Kisses


/Jas


Haha


Omg xD


Video från igår



/Jasmine

Baker Street




/Jas

Proffs på att bygga legotorn, muhahahha >:)










Hiihi cuuult


/Jasmine

Dagens planer


Bahj

Drar för idag... I guess :)


Cattis kmr hit kl 10 igen! Woohooo! =D


/Jas

Skills på paint...




Haha omg, så himla vackert!

/Jas


Nåra bilder från idag :)

Lägger bara in de som jag inte behöver täcka!












Naaw, sötnöt :)






Så, det var allt... Orkar inte leta mer. Haha, har nog 100 till menmen orkar som sagt inte! De kmr säkert senare...


 
Adam Lambert- What do you want from me




Passar på att lägga in en låt samtidigt... Älskar verserna, men refrengerna är lite sissådär. De är ju bra men jaa, ni fattar :)  Äsch skit it, låten e bra helt enkelt. Me like ;D


/Jasmine


Haha naaw :) <3







Cattis och Jassu goes likadana skor :)


Mina e de rena.. Haha neeeej skoja!! Hahhaha *******-style xD



Fast mina e typ rosa på ett annat sätt. Jag venne hur jag ska förklara, men whatevä. Och Cattis e lite mer lilarosa :)  Kanske för att jag köpte de nån gång förra året nåra månader före sommarlovet och cath köpte sina nyligen. Och de kanske tillverkar annan färg nu.. Hihi


/Jas


HAHAH

Jag visar upp mina pianoskills! Gosh x'D



 


Det gick lite bättre när Cattis kom med bakgrundsljuden :)


Herreguuda! Haha, skoja.. Men seriöööst! Jag har fan gått på piano i typ.. från 1:an och endå suger jag.. Dock har jag inte rört ett piano på ett tag (jag har ju keybord). För slutade spela i typ julas. Skittråkigt vare, fattar inte ens vrf jag inte slutat tidigare? :S   Fast vissa melodier sitter ju fortfarande kvar nånstans i skallen. Menmen.. Kan ju fortfarande spela ur bok, men knappast lika bra som förut :'(


Aja whatevä..  Fan nu börjar jag tänka på att jag sumpa min chans i nåt annat oxå. Har ju kunnat flytande tyska, men det har jag nu glömt bara för att jag inte övat+ slutade i min gamla skola. GAAH SLUTA TÄNKA SÅ NU DIN BAJSKÅRF :@@@


Men gud nu börjar jag prata med mig sj igen :O  Aja, ska publicera inlägget nu så jag slutar pladdra på om nåt annat! :)


/Jas

Wuääh

Haha så låter jag lite då och då hära. Mobbad jag vet.. Men jag ryyyser! Så himla kallt plötsligt :(  Men dumbo vrf tar jag inte på mig mer kläder? xD Haha, vänta ska hämta kofta! :)  Så. Urk :S   Hhaha den luktar fett gooott  8o Tvättmedeeel "äääää".

Och sepe inlägg. Lika bra att inte publicera. Bara värdelös x)  Aja gör det ändå då!


/Jas

Utanför hans fönster..


Dock är över halva gården skuggad av husen.. Men whatevä. Utanför mitt fönster är det iaf helt soligt! Hoppas vi går ut en sväng snart.




/Jasmine

Just nu


Bror och Cath, haha de klicka direkt!






Mariokart Wii! =D   Fan nu börja de spela guitar hero -.-'  Skittråkigt ju, så jag bloggar nog lite och laddar upp nåra filmer ;)  Men bara kanske.. :)


/Jasmine

Puss hejdå :)

Nu måste jag skynda mig, GAAAH!

/L (Skräp inlägg)

Har jag glömt något?



Glömt något :O ?

/L

Dagens outfit


Webbcam= Dålig kvalité


Jeans, linne, kofta, halsband.

/Jas


Btw, Cattis har kommit nu! Så ingen mer bloggning på ett tag! Kisses


-



Tävlingen pågår fortfarande! På lördag utses den som kommer att få visas upp i bloggen :)

För den som kanske inte läste inlägget som jag skrev igår så sa jag att det kommer vara en tävling där man kan anmäla sig sj att vara med i Blogg tävlingen. Du skriver bara en kommentar där nere om att du vill vara med. Sen på Lördag (4 dagar) så kanske du vinner :) Om du gör det så innebär det alltså att du visas upp i bloggen i en hel vecka! Det är en jätte bra chans att få mer besökare! Visst är man generös (; ?

Puss & Lycka till!

/L

In your face snön!



Så skulle man fått vakna igår! inte snö på marken som förstörde typ hela dagen xO

Titta ut! Jätte fint väder. Jag ska träffa Alice igen. Vi ska mötas i Jakan och åka till Vällingby sen :)


/L

Cath is coming (:

Hon e här typ kl 10! Gud måste klä på mig, hinna äta frulle, kanske städa lite först :o   HURRY UP JASMINE! >:(


Menmen... Det blir nog mkt videos+ bilder skulle jag tro  ;)


Haha älskar när ni kommenterar mkt :)


Ha en bra dag alla söta läsare. Ha en dålig dag alla fula. Jag bara skoja. Vi har inga fula läsare (:

Kisses

/Jas


Good Night, Sleep tight ♥

Jag känner mig trött, ska nog gå och lägga mig nu :)

Godnatt!


/L


Najs / Bajs?





snyggt? :) Kommentera vad ni tycker!

/L

(PS. Man ser inte så himla braa, men det är en lång top från Gina med ett vitt "skärp")


Alice brallis ♥

Så, nu har hon gått. Vi hade fett kul! Haha. Vi var ute & sen så gick vi hem till moí :)



Vädret kanske inte var så pjåkigt (eller vad man nu säger att man menar att det inte är så dumt :)



Täckte för våra ansikten för att vi icke vill hamna på internet!



(Observera att vi bara skämtar ;9)

/L

om 20 min :)

Jag ska möta Alice om 20 minuter. Wiiiii, har inte träffat henne på länge, har saknat henne ♥



/L

Kort video från när vi var i Thailand! :)





/L

fotton :)

Jag har ingeting att göra, och vet inte heller vad jag skulle göra för nytta på datorn, Så jag ska ta massor av bilder.

Puss!
/L

Veckans stil! ♥



/L


I worked so hard, to get where I am, tell me why I feel this way? Cause everywhere I go, people don't know, that I'm about to go crazy.









I pushed so hard, like everyday,
to really give a damn what they say.
I'm a keep ma head up,
I'm a make it to the top.
Now tell me who go ride for me.


Tell me will you ride for me?
Tell me will you cry for me?
Stay by my side?
I'm a stay on my grind
Tell me will you ride for me?
Tell me will you ride for me?
Tell me will you cry for me?
Stay by my side?
I'm a stay on my grind
Tell me will you ride for me.


/Jasmine

Veckans blogg ♥

Är våran nya kategori, Och betyder alltså att det kommer att vara en tävling varje vecka om att få visas i slutet av varje inlägg i bloggen i en hel vecka!

Ex. 
 
Veckans blogg är Fashion by FEBB!




Ungefär så. Och minns att man dock inte behöver vara känd för att visas!

Det kan vara t.ex För att man behöver mer läsare? Eller att man helt enkelt vill visa sin fina blogg :)






Nu kan ni börja rösta på eran blogg som ska vinna!
Eller så kan ni ju själv klart rösta på någon annans blogg som ni vill att vi ska visa! (Se till att han/hon godkänner det bara ;)



Vinnaren utses på Lördag, Lycka till! ♥

/L

Cya

Nu ska jag vara lite social mot lillebror! Får se vad vi hittar på. Förhoppningsvis nånting iaf... 

Omg kom på fett söt smiley, ni vet denhär: -.- Om man har överstryken som typsnittsaken så blire såhär:  -.- Fett söööt juu! (:

Aja mer inläg kmr sen! Kisses

/Jas


.. Det snöar ..

Är det liksom inte konstigt att man sitter och solar i förrgår och vaknar och ser ut genom fönstret och det snöar -.- ? herregud, Känns som att gud aldrig ger upp, haha XD Jag har sakt det till pappa 3 gånger det här året när snön har kommit tillbaka efter en fin och solig dag XD Men seriöst så har jag fått nog av snön, även om jag älskar den så bara, SLUTA SNÖA!




:S

/L


Just nu




Trötter...

Btw observera mitt långa hår... Gosh! (:


/Jas

Vad konstigt..

Jag har hela tiden trott att jag gillar Rn'B... Men nu så har jag lyssnat lite på nåra. De e ju inte alls bra! Eller joo bra e de, men inte så att jag skulle älska de. De låter ju nästan likadant och är typ jättetråkiga att dansa till. Nääe.. Eller så har jag bara fel uppfattning om vad R&B är... Eller jo vissa är ju faktiskt hyfsat bra! Näh gud ignonera allt dethär. Jag ångra mig! Rn'B äger ju (:

Fast jag gillar nog all möjlig musik... Förutom hååååård rock! Alltså det vill säga när de typ bara skriker. Usch, man får ju huvudvärk!


Reggeaton, Rn'B, mild rock, house, techno, dancehall, rap... Glömde säkert nån genre men... All musik helt enkelt

Inte shlager heller! Fyfaaaan.. :(

Vad lyssnar ni helst på?

/Jas


Fan ärehär för skit?!





Kan man inte få lyssna på musik ens?! Cp-dag tror jag det blir.. Haha btw checka klockslaget (Klistrade in den dit för ville inte ta med hela feta bilden).


/Jasmine

-



I förrigår. Solen sken. Solen värmde. Snön var nästan helt borta. Det var vår.
Två dagar har gått och det är nu precis tvärtom.


/Jas




It's snowing again

Hatar det. Fan. Det skulle ju bli vår nu! Det var hur varmt som helst igår! Och sen från ingenstans börjare snöa? DET FÅR INTEEEEEEEE!!! Åh blir fett irriterad! Snön hade ju just smält bort! Och så det första man ser när man vaknar och tittar ut genom fönstret är snö som fallare ner från himlen? Neej det här e inte rätt. Gosh det ligger redan ett lagomtjockt snötäcke på marken där ute :'( 

DAAAAAAAAMP


/Jas


Ansiktsmask ikväll!

Jag vet att jag skulle logga ut, Men skulle bara säga att jag ska sätta ansiktmask nu och bada, NAJS!





Vilken ska jag ta? Ärsh, Kör Honungen ;)




Och en sista bild på mitt vackra hår idag!



Man ser inte mina lockar så bra, men men :)
Nu drar jag, Puss!!


PS. Imorrn kanske ni får se hur jag såg ut i masken, haha!


/L

Nu drar jag oxå för idag!

Film med familjen. City of Ember... Undra vad det är.. Aja whatevä!


Puss


/Jas

-




Orkar inte känna mig värdelös på internet längre, Puss och kram!

/L


Haha stackars Alice x)



Lurade Alice precis som jag gjorde med Markus, Med killerjo videon. Haha !!

/L

Rösta på min bikini! ♥

Min designade bikini på NELLY.COM

Rösta på min bikini här!

Puss! /L


Gamla headers jag gjort

Till Cattis:











Till Linns gamla blogg:
























De två sista till Linn är jag sjukt stolt över, särskilt utklippningen på Linn som faktiskt gjordes med paint! Men det tog lång tid.. Observera att jag inte direkt var seriös när jag skrev texten på sista headern till Linn... Hahha xD



Till Jimmy:







Sist men inte minst, Våra egna:

 

 












Och så den nuvarande vi har:




(Den ser lite weird ut såhär)


Vilken är snyggast av alla jag gjort till Cattis?

Vilken är snyggast av alla jag gjort till Linn?

Vilken är snyggast av alla jag gjort till oss?

Kommentera gärna! (Vilket ni somvanligt ändå inte kmr göra.. :/)



/Jas


Skrämmer brorsan x)

Om ni inte orkar titta på "förspelet" så spola fram till 0.30 ;)
Om inte så lyssnade Markus på en tråk låt som han typ älskar!


Gaah vad pinsamt! Ignorera mitt jätte mobbade skratt. Jag skrattar inte så :S





/L

Hemma!

Sa jag att jag skulle fira påsk med farmor och farfar? .. Haha kanske inte x) Men det gjorde jag iallf, och jaa, nu är jag hemma! Ska försöka att ladda upp många videor på videofyme :) Men jag kan inte lova att alla blir världensroligaste, haha ♥

/L


"BaraFörAttJagHarTråk-Video"




/Jas

Bara testar om det funkar...




Och yeeey, det gör den! Woohoo Linn <3


/Jasmine

Jag konstig eller killar konstiga?






/Jas

Bajs/Najs




Ø Att man alltid börjar med Najs/ Hiss på Najs-bajs/Hiss-diss! Det bra borde ju komma sist, så nu gjorde jag lite tvärtom än vad jag brukar ;)

Ø Dålig uppdate på vissa bloggar. Näh fyfan, man klickar in på bloggen och till sin besvikelse hittar man inget nytt...

Ø Att man får mejl såfort det minsta, lilla nytt händer på fb. Asså omg, palla! Man blir fan bombad :S

 

Att det äntligen börjar bli vår! Behöver inte ens förklara nåt... Det är bara så himla härligt!

Att inte ha ont nånstans. Haha, låter lite konstigt men.. Om ni tänker efter så. Så har man nästan hela tiden ont NÅNSTANS. Om inte i tån så i ryggen. Så det är skönt att för en gångs skull inte ha ont nånstans..


En glad Jasmine.. Haha, gud! Men ni vill verkligen inte se mig sur... Blir till ett litet barn då! Gosh, pinsamt x)

 

/Jasmine


Choklaaaaaad!






















Gud, jag älskar verkligen allt som har med choklad att göra! Så himla gott..


Chokolate is da shiet



/Jasmine


Headern


Verkade inte duga -.-'  Menmen.. Gjorde mitt bästa iaf :)


/Jasmine

EUW!











HAHHA, GISSA VAD JAG HITTA? xD   Jättegammalt godis+ chips från Axevalla 09. (I början av sommarlovet, typ dagen efter skolavslutningen).

Goosh, typ snart 1 år gammalt? Smakade på chipset= Smaka skit. Och så smakade jag oxå på chokladen (Som btw har smält ihop till en klump)= Smakade låda. Sen smakade jag på de där små godisarna som typ är gröna och så (Ni ser på 3:dje bilden, vet inte vad de heter) = Smakade faktiskt helt okej! =)

Menmen.. Kastade iväg det ofc.. Lite äcklad blev man ju (Fast jag smaka påre hahahha, euw).


/Jasmine


Frukosten gör din dag


Dagens frukost


1 skål yoghurt med flingor + blåbär.
1 macka med ost
1 glas tropicana



Ärligt talat tror jag faktiskt att det är sant det alla säger om frukost. Jag kännde mig nämligen ganska mkt piggare idag och hade inte från början lust att sätta mig vid datan! Hade nog inte gjort det om inte Cattis smsat x')

Testa dethär om ni inte redan gör det!

/Jas


Måste göras..





Ta hand om mig dvs= Fixa med hudkrämer, lacka naglarna osv!


Nu ska jag duscha!


/Jas

Soldag

So right, solen skiner!
Eller snarare sken..
Nu blev det lixom lite mörkt..
Men gud ska öppna fönstret och få in lite sval luft i min håla!
Camar med Cath på msn, hahah!
Henne lillasyster e så himla söt <3
Aja, nu måste jag städa!
Kisses

/jas

Gör en header till Cattis

Älskar att göra headers till andra! Ska försöka göra den här skiitfiin :) <3

/Jas


Grönbruna



Ögat ser lite rädd/lessen ut för jag skulle se rädd ut på bilden som jag klippte ut den ifrån ;) 

Oredigerad= Jag har grönbruna ögon.. Eller e det grått? Aja whatevä :)


/Jasmine


Har jag sagt att jag...

... älskar musik?

Det har jag nog.. Men jag säger det igen :)  JAG ÄLSKAR MUSIIIIIIIIIIIIIK

 

/Jassuli kårv


Vilken gillar ni mest av dessa två Rihanna-låtar?

So hard


Eller


Rude boy
 




So hard är lite dyster och Rude boy är lixom glad.. Men ändå har jag lixom aldrig vart värsta "Rude boy"-fanet som typ alla andra är? Alla bah: Aah! Den e så bra.. Jag bah hehe.. Menmen.

Jag gillar nog So hard liiite, liite mer! Men båda e bra :)  (Jasmine som skriver, namnet kommer inte upp där nere? :o)





Ååååh, hata geometriiiii




Eller vad det nu heter... Jag tkr det är kul med lixom sånadär... gånger och plus och sånt skit. Men att börja mäta en massa skitsaker och titta nån jävla kulma? VAFAN SKA MAN GÖRA MED DEN INFORMATIONEN! Gaaaaah, så himla tråååkiiiigt! Normaali, Terävä, Kupera asså wtf?! Vad e det här för jävla ord? Fattar inte ett piss :(


En sak till: HATA MATTE PÅ FINSKAAAAA



/Jasmine

Haha

Jag typ skrämde Cattis igår kväll x'D

Jag gjorde ett "kedjebrev", skrev nåt om liemannen.. Äsch ni får smsen här:

Jag:

"Liemannen är ingen man ska leka med. Han stryper sina offer till döds, eller hugger ihjäl de med sitt blodiga lie. Du kan vara hans nästa offer. Skicka vidare det här till minst 5 personer inom 5 minuter. Om du inte gör det kommer liemannen sitta vid din sängkant klockan 12 och vänta på att få... Hugga ihjäl dig."


Cattis:

"Men lilla pruttunge D:  Jag läste nästan den :( HUHH! Nära ögat för en sömnlös natt xD"


Jag:


"Hihi jag kom ju på den själv :) LÄS xD hihi :) Jassu stygg :D"


Cattis:

"Näjj läser den imorron. Du väckte dessutom djävulsbarnet (sms-ljud)... tur för dej att hon somnade om -.-  Hade inte pallat med hennes skrik inatt :("


Jag:

"Hahahahha djävulsbarnet? xD  Nååh, flåt.. :(  Godnatt, ska sova :) <3"


Cattis:

"HAHA! Läste den trotsallt. För det första så kan han inte vara vid sängkanten: jag sover på soffan xD För det andra så skrämde du mej rejält innan jag insåg att jag inte har nån sängkant. Haha."


Haha, typiskt? x) 


Puss

/Jassu


Chokladtoffe




Jag verkligen älskar sånahär!
Så himla goda
Men det finns en äcklig sak med de...
Bit av ungefär halva och titta inuti.
Fyfaaan!
Ser ut som snor :S
Det gör att man kanske inte längre är så sugen på de..
Men de är ju bara föööör goda ♥


/Jas


Fööööör sööt :3




/Jasmine

Mumma






Har blivit helt besatt av godis känns det som.. Kommer nog komma rullandes till skolan som en liten köttbulle sen när vi börjar.. Och så kmr jag ha 1000 hål i tänderna.. (;

/Jasmine


Helluuu


"För att den vänstra bilden var ful :S"

Ni kanske har lagt märke till att jag fixade till headern? Det var för att den vänstra bilden var ful :S Min näsa pajjade hela bilden, men nu har jag lagt en förhopningsvis lite bättre bild =)

/L


Nu blire frukost

Sen drar jag! Kmr typ hem på..? Måndag, I guess. ;)  Hoppas att Linn håller bloggen igång sålänge!



Puss





 Toni Braxton ft. Sean Paul - Lookin At Me



/Jasmine



Köpte...

/Jasmine


Morning


Puss syns imorrn ;) ♥

Jag har jätte roliga saker att berätta om imorrn, Med tanke på att det är April så har jag lurat min brorsa ;D MUHAHAHA! Jag visar video imorrn! ♥

/L

L to the inn





/L

Nu drar jag

Pallar inte geeka mer :)


/Puss


(Hoppas linn laddar upp bilderna från idag? ;o)

Strawberry Letter




/Jasmine

Muuki xD




Hahha, bara mina närmaste vänner som kan fatta hur jävla roligt det här är. Hahhaha MUUKIIII xD


/Jasmine

La Tortura






Låter skitsexigt när han sjunger refrängen ;D


/Jasmine


Hemma från träffen med Jasmine 8D







Snart så lägger jag ut bilden som jag tog med Jasmine inne på ett lyxigt fik, haha ♥

/L

Påskgodis <3


Hihi lite annorlunda påskägg.. =D


Mumma...


/Jasmine


Hmm.. Vad köpte jag? ;)





/Jasmine

Home again

Då vart man tbx! :)
Var ju i centrum med Linn... :


Missade bussen.
Så jag kom lite sent.
Först gick vi för att fika..
På donken, hahah xD
Men iaf.
Sen typ där kastade vi ner små muffinsbollar på folk..
Hihi busigt..
Men så får man ju inte göra >=)
Men sen kom typ nån bajskorv (16-18 år).
Som åt.
Och typ lekte kaxig och bah vrf lalallala.
Vi bah men lixom omg.
Vi har inte gjort er nåt :S
Jävla glädjedödare.
Men aja pallar inte skriva allt vi sa :')


Iaf sen gick vi till Gina.
Köpte en sak.. ;D
Och vi typ snacka om de.
Och vad vi hade kunnat säga osv.
Fan.. hatar sånt x'D
Men jaaa iaf.
Sen typ gick vi runt lite.
Sen kom Linn på att hennes buss kom om typ 7 min.
Så vi gick det.
Sen vänta vi snacka osv...
Sen typ kom den.
Och jag glömde ge den lilla grejen som jag tittade på :(
Äsch ni fattar inte
Aja whatevä


Sen gick jag mot bussen.
Jag typ såg det där ***** åka moppe.
Hahahahahah blev fett rädd och ringde Linn x'D
Sen snacka vi typ skitlänge.
Åkte hem och så..
Har ätit pizza nu, hehe :)


Haha, Linn laddar nog upp bilder =D


(Ursäkta alla "sen" i inläggt  :'D)


/Jasmine


Fridag

Yeah, yeah.
Idag är vi fria.
Haha skoja.
Nej men skönt..
Ska nog möta upp Linn i centrum.
Får se vad vi hittar på ;)
Jaa.. Har väl tittat på tv bara...
Hahahha, skratta inte,
men jag har tittat på Pippi Långstrump.
Hahhaha, omg xD
Nej men seriöst, har det.
Inte den tecknade alltså.
Haha gosh. De skulle säga sina värsta svärord
Sen det värsta de tkt var "Skitoxe".
Man bah welcome to da real life.. x)


Haha, whatevä!
Måste vara i c typ 15.15...
Så får väl skynda mig lite! :)


Vad ska ni göra idag? ;)


Sjukt skön Akon remix... We love it



/Jasmine


Fixade mina naglar igår, snygga?



Okej, en ganska dålig bild xD Men dem är jätte ljusrosa och fina naglar!

/L


Linn har en åsikt ..



Om Hur ofta jag bloggar.

Eller åsikt o åsikt, Jag ska berätta om -ll- .


Visst verkar det som om jag gör jätte få inlägg? Men sanningen är den att jag skriver faktist varje dag. Visserligen skriver jag kanske 3 inlägg men det kan jag ju förbättra mig på. Det är ju faktist lov också?

Ofta kan det bero på att jag tar lång tid på mina inlägg, att jag har mkt bilder/videor och annat på mina inlägg än bara text? För man vill ju liksom inte att det ska bli tråkigt att läsa mina inlägg, eller hur? Jag säger inte att Jasmine gör det, Inte alls så jag menar, Utan aa, ni fattar?

Men ibland så känns det som att Jasmine inte vill att mina inlägg ska synas xD För att såfort jag har skrivit några inlägg så kommer hon och bombar bloggen. Men så är det faktist inte. Jag skriver faktist ofattbart lite jämfört (stavning?) med henne. Aa, som jag skrev några rader upp, typ 3 inlägg. Men jag orkar oftast inte vara inne på datan :S Finns så mkt annat att göra ute/inne än att geeka mig i bloggen. Men jag ska förbättre mig! Hoppas jag .. Nej, Jag ska faktist det.

/L


-

Min brorsa kan verkligen inte städa sitt skrivbord/rum, haha!


Markus skrivbord:



Mitt (a) :



Man ägeer? hihi.


aa, så där fick ni se min brorsas ful skrivbord >=) Srry M, Men man måste ju ha någonting att skriva om i bloggen :)

Puss
/Linn


Muppvåg (a'




Gosh, vad knasig jag kan vara ibland. Men asså det var från tidigare idag när jag var helt knasig   D:


Haha, blev typ kär i mina muppar *blink, blink* :)


/Jasmine






Typiskt killar asså -.-



jas säger:

Hej

Oliver säger:Tjaa

jas säger:

Jag är egentligen en älg. Jag föddes som älg.. Men sen opererades jag till människa när mina föräldrar hittade mig. För de tkt jag var en gullig älg..

Oliver säger:K..

VRf opererade de dig om du var så gullig dåe*?

jas säger:

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL, JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL!

DU GICK PÅ DET! ERKÄNN

Oliver säger:Äru beng elr?

jas säger:

Men du förstår väl att de inte kunnat ha ett älgbarn

HAHHAHHAHA

Asg

Jag typ dööör :')

Du gick ju fan påre

Oliver säger:Nej?

jas säger:

Men joooo! -.-

Oliver säger:Neeh

jas säger:

MEN JOHOOO, Erkänn D:






Men omg x'D


/Jasmine


Brown eyes never lies





Haha, understa är orginalögonfärgen ofc! (a)


/Jasmine

Stalked by my music

ÄLSKAR MUSIIIIIIIIIIIK

MÅSTE SKAPA MUSIKOBLÅKKISH! :)


GAAAAH LALLALA JAG ÄR WEIRD


ÄLSKA MUSIIIK. DYRKA, AVGUDA, ÄLSKAAAA

ADOORE


/JASMINE

Haha blev nyss påmind av denhär... :)


Knarkat i typ 1 månad <3 

 

/Jas


ASASAODKDÅpKasdpl

Döööööör av uttråkning! :(


/Jasmine

Untitled









Try to see,
but Im blinded by the white light.


/Jasmine

Vad gillar du mest?


Då vet jag..

Så här var resultatet efter 5 svar på omröstningen Hur kan vi förbättre vår blogg?
fnul.se


1:a Mer bilder


Sen så ville ni oxå ha mer videor och kortare texter. Får se hure blir ;)



/Jasmine



Jahapp

Då vare lov! :)


Mysigt, haha. Ska nog inte göra så mkt. Typ till finland i nåra dar för Alex har nån pingissak. Sen typ landet (?) A men typ träffa kompz och så :)


Haha, venne riktigt vad jag ska blogga om :/


Btw! Pallade inte med simsrensning igår. Hahahha, latmask :)  Men idag när jag och Cath var i centrum så gick jag till game och de sa att jag får se och pröva vilken/vilka det är. Sen kan man gå till de och slipa cd-rna för 40 spänn perr skiva typ. Haha !


Menmen... Ska väl äta påskgodis *blink, blink* och va inne på datish. HIhihihihihihihi. Asså fett tråk jag har -.-

Aja whatevä


Btw, Cattis är ett påskägg :o


/Jas

Linn..

Slutar blogga här snart, bara så du vet.


/Jasmine

:o

Vårat besöksantal har börjat sjunka. Vart har ni tagit vägen? :'(


/Jasmine

Najs/Bajs - Linn ♥



   ♥ Hotties!!

 

Elijah Wood                                                        Taylor lautner


   ♥ Dem här låtarna:



               ♥ ♥ ♥ !!

              ♥ ♥ ♥ !!

Armin van buuren e ju såå söt! inte snygg men söt (;

L å t e n   b ö r j a r   s n a r t



                                               ♥ ♥ ♥  iiiiiiiiii, älskar Kid Cudi!!

Up , up and away (;

                ♥ ♥ ♥ !!


Letat skit länge efter den här låten!!






  ø Jag är sjuk
  ø Fult väder (Men ändå lite mysigt ;)
  ø Prästen i simpsons efternamn: Maahasapeepapetelon xD (Eller okej, Hatar inte det namnet, e bara så jävla cute xD)


Puss!
/Linn


Sjuuuuuuuuuuuuuk x(

Jag har blivit smittad av pappa. Har inte sovit på hela natten och Kräkts 8 gånger. Naaajs?


Iallf .. Läser på skvallerbloggen, Finest och ska äta frukost (;

Vrf kallas Dessie för FikaQueen??

 

/Linn


RSS 2.0