Ursh, Fy och bläää!

Såg en drama-film som jag inte kommer ihåg namnet på, Men den var hemsk. Jooo, den hette American crime.
Asså det handlade om 2 döttrar som flyttat in till staden (P.g.a att föräldrarna flyttade runt med cirkusen och så) så hade dem där döttrarna blivit inbjudna av ett par tjejer från kyrkan som dem gick till. Och dem hade roligt. Mamman i den familjen hade det svårt att försörja sina 6 barn (5 flickor 1 kille) så föräldrarna till dem 2 döttrarna (Jennie & ..... , sorry, glömmer alltid bort xD aa någonting, vi kallar henne: X) bestämde att mamman till familjen skulle ta hand om Jennie och "X", för 20 dollar i veckan. Allting var frid och fröjd, barnen gick till skolan och skötte bra. Men en dag så kom Paula (Mammans dotter) hem och sprang upp till sitt rum och berättade till X att hon var gravid och var jätte ledsen. (På den tiden var det ju fult att ta bort barnet och hennes pojkvänn (haha, som hade en fru) ville inte ha barnet) Men X sa att allting skulle bli bra. Så kvällen därpå så träffade Paula (X fick följa med) några killar och tjej kompisar och hade kul. Tills Paulas pojkvänn kom dit. Så sa han att dem var tvungna att prata. Han var typ as sur, men jag vet inte vrf. Så blaablaa bråk, så började han tafsa på henne, tills X sa: Sluta! Hon är ju med barn!! Han blev sur och tittade på Paula. Han: Nej det är inte sant, fuck you (Eller något sånt) Paula: Förlåt! Skrek hon efter honom. Paula sprang fram till X och sa: Vad har du gjort??? och gick iväg. X: Förlåt!
   Sen så grät Paula i mammans famn och sa att X hade varit jätte dum och att X hade spridit ryckten om Paula (Som inte är sant!! GAAAH! Det var liksom så allting började bli sämre och sämre) Och att liksom X hade spridit ryckten om att hon var en slampa, så säger hon: Ska hon säga, hon som hela tiden är omringad av killar den horan! Mamman blir jätte chockad och börjar tycka sämre om henne. 
  
  Sen får man se hur hon blir dåligt behandlad, t.ex:

* Bränd med cigarett-ändan.
* Fick trycka upp en glasflaska upp i rumpan!
* Blivit slagen.
* Barnen tog hem kompisar och smet ner i källaren för att "ha kul med henne" Och stackaren kunde inte enns röra på sig!
* Blev sprutad på.
* Brände in med glödhet nål på magen där det stog: I'm a prostidued and proud of it.

Fattar ni nu hur sjuk mamman är som lär sina barn "att det var rätt åt henne" !! Men när mamman slog henne och så framför barnen så grät dem ibland för att dem var så rädda för att göra motstånd. Paula tycker att allting har gått över styr och vill inte vara inblandad i mammans handlingar och försöker få henne (Mamman) att släppa ut X från källaren där hon ligger helt livlös. Men mamman bryr sig inte.

En kväll så går Paula ner för trapporna i källaren och lyfter upp X och säger att hon måste där ifrån. Dem haltar upp för trappan sakta och X stönar av smärta men försöker hålla det inne så att inte mamman hör. Dem kommer precis till dörren tills en av döttrarna säger: mamma .. Och mamman vaknar. X han precis ut och springer allt vad hon har men snubblar nästan. Hon han undan och ramlar ner på gräsmattan där Ricky står. (Han gjälpte mamman att rista in texten med en brännhet nål, som jag skrev längre upp) Hon blir rädd men kan inte röra sig. Han springer fram till henne och säger: Förlåt, snälla, snälla du måste lite på mig. Jag visste inte vad jag gjorde, Jag var rädd!
  Han hjälper henne in till bilen och frågar vart dem ska åka. Hon: Till ... Mamma. Han: Vart då någonstans? Hon: Pridge (Eller något sånt var det) Så skulle dem köra ut ur garaged (Ursäkta stavning) Så står mamman där. Men dem kör förbi. X somnar. Sen vaknar hon upp av att hon är på cirkusen och ser pappa. Hon säger tack till Ricky och haltar till honom. Sen slocknar hon igen. Sen ligger hon i husvagnen med mamman och pappan och gråter. Där visar hon vad dem hade gjort till henne och mamman och pappan var förtvivlade.
  Innan dem skulle åka till polisen och berätta allt, så åker dem tillbaka till huset. Mamman frågar X: Vill du verkligen göra det här. X: Jag måste .. Så går X upp för trapporna och in i huset. Där skriker barnen och paula samt några mer, och gråter och stirrar ner på X. X hade bara drömt om att rymma ut hur källaren. Hon kom aldrig ut. Sen ser man henne försvinna. Paula skriker till mamman att hämta vatten till X, Men mamman ser kall ut och säger: Hon ljuger, hon fejkar bara.

Okej jag orkar inte berätta mer xD Men säger bara att X dog och mamman fick livstidsfängelse. Rätt åt den där galna kärringen!!
Filmen var hemsk, UUUUUURSSH!!

Den hette: American crime.

Puss Linn <3
(Skrev allt det här igår, men brorsan stängde av internet så jag fick spara den på ett dokument, haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0